Geboortekaartjes op maat

Naast onze unieke geboortekaartjes is er de mogelijkheid om een geboortekaartje op maat te laten maken. Daar is er echt maar één van. Misschien heb je/jullie gezocht naar iets specifieks en het nergens kunnen vinden? Of wil je/jullie iets heel persoonlijks op het kaartje hebben, het kan allemaal. Alleen het beste voor de kleine👶🏼 Wij zeggen namelijk altijd “Jouw kindje, Jouw kaartje”. Er wordt geluisterd naar de wensen van de ouder(s) en zo wordt er in samenspraak een mooi en uniek kaartje ontworpen.💌 Geen standaard silhouet, maar bijvoorbeeld één van oudere broers of zussen…alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons, dan kijken wij wat er mogelijk is.

Klik hier voor een prijsindicatie.

Toch liever een van onze andere te unieke geboortekaartjes? dat mag en kan natuurlijk ook altijd! Zolang het maar bij je past😉

Onze manier van werken

Eerst bespreken we samen wat jullie wensen zijn. Als je/jullie wensen duidelijk zijn ontvang je een offerte van ons. Als de offerte akkoord is gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het ontwerpen van je/jullie unieke geboortekaartje🤩

Hierna ontvang je van ons eerst een mail met 3 verschillende richtingen/schetsen voor het geboortekaartje. Die ontwerpen zijn nog niet definitief. Nadat er van de 3 opties eentje gekozen is gaan wij hiermee verder aan de slag.

Vervolgens ontvang je weer een mail met HET ontwerp voor het geboortekaartje. Bij ons krijg je twee rondes voor de feedback. Daarna rest ons nog maar één ding,… wachten tot de kleine geboren is zodat wij de laatste gegevens door kunnen voeren. En Voilà.

Kijk voor voorbeelden van verschillende kaartjes onder deze pagina🥰

 

 

Geboorte kaartje meisje je ziet een wiegje van goud met de silhout van haar broertje en zusje