Ons verhaal

 

Dit is een verhaal dat gaat over liefde en passie maar niet zoals je meteen zou verwachten…

Het begon allemaal in de zomer van 2018, het was prachtig weer toen de eerste wenskaart van Liefs Jansje geboren werd. Het was de pioenrooskaart die ik toen speciaal voor mijn oma had gemaakt. De pioenroos staat voor een gelukkig en gezond leven, alles dus wat ik voor haar kon wensen op dat moment.

Vroeger maakte ik altijd al wenskaarten maar die waren toen nog van papieren knutsels. Alle technieken van de doe-het-zelf kaartjes leerde ik van haar en als het erg ingewikkeld werd van haar zus. Ze was mijn grote voorbeeld en zeker als het ging om het sturen van wenskaarten voor alle momenten. De grappigste kaart die ik ooit kreeg van haar was met de tekst: bedankt voor de kaart…  

Zelf was ik dus helemaal geen ster in het op tijd sturen van kaarten, dus om het goed te maken maakte ik soms een unieke kaart speciaal voor haar. Zo is het uiteindelijk verder gegroeid met steeds meer en meer ontwerpen en besloot ik samen met mijn vriendin een bedrijfje te starten.

Met onze wenskaarten willen wij mensen blij verrassen, steunen, opvrolijken, zich speciaal laten voelen en laten weten dat je er altijd mag zijn wie en wat je ook bent. Onze kaarten zijn dan ook voor iedereen, man vrouw, man man, vrouw vrouw, alleenstaand, getrouwd of gescheiden en ga zo maar door.

Het liefst wilde ik ons merk naar mijn oma noemen en zo geschiedde. Het is niet alleen naar haar vernoemd, maar ons logo is ook nog door haar geschreven. Zo krijgt iedereen die een kaart mag ontvangen van ons, altijd liefs van mijn liefste oma❤️ De missie van Liefs Jansje is dan ook het voorbeeld van oma volgen en elkaar vaker een kaart sturen, want dat blijft iets speciaals en kan soms net het verschil maken.

Dit was het verhaal over liefde, de passie komt vanuit onszelf. De passie om te creëren en om het juiste beeld met de juiste tekst te combineren. Het gevoel om mensen blij te willen maken of daaraan bij te dragen en natuurlijk om steun en liefde te kunnen bieden staan daarbij voorop. Een passie die ons soms wakker maakt, omdat we weer vol nieuwe ideeën zitten en niet meer kunnen slapen tot we het op z’n minst hebben opgeschreven. We kunnen vaak niet wachten om ze met liefde uit te werken en zo weer een unieke wenskaart te creëren 💌 Daar doen wij het voor!

Bedankt voor het lezen 🖤

Liefs Jansje, Lara en Rianne